Kuvaus

Tuotteen Activejet ATX-C400YN väriaine (korvaava Xerox 106R03509, Supreme, 2500 sivua, keltainen) kuvaus


Activejet ATX-C400YN väriaine (korvaava Xerox 106R03509, Supreme, 2500 sivua, keltainen)

Activejet ATX-C400YN väriaine on erinomainen vaihtoehto Xerox 106R03509 -värikasetille. Tämä Supreme-laadun väriaine tarjoaa korkealaatuisia tulosteita ja sopii täydellisesti ammattikäyttöön. Se on suunniteltu erityisesti yhteensopivaksi keltainen väriaine Xerox tulostimiin.

Tämä värikasetti tarjoaa uskomattoman tulostusmäärän jopa 2500 sivua, mikä tekee siitä erittäin taloudellisen valinnan. Voit tulostaa suuria määriä laadukkaita dokumentteja ja kuvia ilman huolta musteen loppumisesta.

Activejet ATX-C400YN väriaine on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti Xerox-tulostimiin ja varmistaa saumattoman yhteensopivuuden. Voit luottaa siihen, että saat aina teräviä ja selkeitä tulosteita ilman sotkua tai häiriöitä.

Tämä värikasetti on valmistettu kestävistä materiaaleista ja se on suunniteltu kestämään pitkään. Voit luottaa siihen, että saat erinomaisen tulostuslaadun jokaisella tulostuskerralla. Lisäksi se on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se voidaan kierrättää käytön jälkeen.

Activejet ATX-C400YN väriaine on täydellinen valinta ammattikäyttöön ja kotitoimistoihin. Se tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun, suuren tulostuskapasiteetin ja helpon käytettävyyden. Valitse tämä väriaine Xerox-tulostimeesi ja nauti laadukkaista tulosteista joka kerta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 16 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.