Kuvaus

Tuotteen Activejet Ink Cartridge AH-11YR for HP Printer Compatible with HP 11 C4838A, Premium, 35 ml, yellow. kuvaus


Activejet Mustekasetti AH-11YR HP-tulostimelle - Yhteensopiva HP 11 C4838A - Premium - 35 ml - Keltainen

Osta laadukas ja yhteensopiva mustekasetti HP-tulostimeesi

Tarvitsetko uuden mustekasetin HP-tulostimeesi? Activejet Mustekasetti AH-11YR on täydellinen valinta. Tämä mustekasetti on suunniteltu erityisesti HP 11 C4838A -mallille ja se on yhteensopiva monien HP-tulostinmallien kanssa. Mustekasetissa on laadukas premium-mustearkki, joka takaa terävien ja eloisien tulosteiden laadun.

Pitkäkestoinen ja taloudellinen mustekasetti

Activejet Mustekasetti AH-11YR sisältää runsaasti mustetta, yhteensä 35 ml. Tämä tarkoittaa, että voit tulostaa paljon ennen kuin sinun tarvitsee vaihtaa kasettia. Mustearkin huolellisesti valittu koostumus takaa myös sen, että tulosteet säilyttävät kirkkaat värit pitkään ilman haalistumista.

Helppo asentaa ja käyttää

Mustekasetin vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Activejet Mustekasetti AH-11YR sopii saumattomasti HP-tulostimeesi, ja sen asentaminen sujuu vaivattomasti. Voit jatkaa tulostamista ilman keskeytyksiä tai ongelmia, ja nauttia laadukkaista tulosteista joka kerta.

Turvallinen ja luotettava valinta

Activejet Mustekasetti AH-11YR on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja se täyttää tiukat turvallisuusstandardit. Voit luottaa siihen, että tämä mustekasetti toimii moitteettomasti ja tuottaa erinomaisia tuloksia. Lisäksi se on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on helppo

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 20 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.