Kuvaus

ADAM AND EVE  -  DVD

 

Alkuperäisnimi:  National Lampoon's Adam And Eve
 

Adam on yliopisto-opinnoissaan loppusuoralla ja mahdollisuuksia täynnä oleva maailma odottaa. Opiskelijaelämä haasteineen ja rankkoine huveineen on nuoren miehen osalta kuitenkin sujunut löytämättä sitä oikeaa, joka veisi jalat alta kertalaakista...
Sitten Adam kohtaa Even - taivas aukeaa, maa järisee ja tämä kundi on myyty! Adam ja Eve aloittavat deittailun, ja oppiessa tuntemaan toisensa, selviää Adamille myös eräs varsin "uskomaton" seikka Evestä: kaikkien kundien katseet kääntävä, kaunis, hauska, älykäs ja äärimmäisen seksikäs mimmi onkin yhä neitsyt!

Evelle asia ei ole iso juttu. Asia ei perustu uskonnollisiin seikkoihin, ei avioliiton odottamiseen, vaan yksinkertaisesti "oikean hetken" vastaan tulemiseen, ja tietysti oikean kundin. Hormoniensa hyrräämisestä humaltunut Adam on vakuuttunut, että juuri hän on tuo "oikea", ja Even täydellinen valloitus on vain ajan kysymys. Mutta aikaa enemmän tämä tähtäin tulee vaatimaan Adamilta kivuliaan paljon yritystä ja epäonnistumisista seuraavien nolojen tilanteiden kestämistä - Eve ei todellakaan ole mikään helppo nakki, kaukana siitä.

 

Ohjaus
Jeff Kanew

 

Näyttelijät
Cameron Douglas
Emmanuelle Chriqui
Lacey Beeman
Jed Bernard
Brianna Brown
George Dzundza
Mike Elling
Terri Garber


Formaatti
DVD alue 2

Kesto
93 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

 

Suomikannet

K-15

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,95 €
Sulkeutuu 84 vrk 8 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 84 vrk 8 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.