Tuote on myyty käyttäjälle jutol1963 hintaan 14,50 €

Kuvaus

ADAM SMITH Kansojen varallisuus Tutkimus sen luonteesta ja syistä * WSOY 1.p. 2015 SID/KOVAKANTINEN kansipaperein * kultti JÄRKÄLE!

" Koko klassinen taloustieteen teoria suomeksi

Adam Smith julkaisi taloustieteeseen syvällisesti vaikuttaneen teoriansa v. 1776. Nyt se julkaistaan ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan suomeksi.

Nykyään klassiseksi poliittisen taloustieteen teoriaksi nimitetty Adam Smithin näkemys oli, että valtion on varmistettava ihmisten ja omaisuuden turvallisuus, jotta yksityinen yrittäjä voi toimia markkinataloudessa. Smithin mukaan yrittäjien tahto edistää omia etujaan johtaa näkymättömän käden ohjaamana taloudellisten etujen saavuttamiseen ja hyötyyn koko yhteiskunnalle, kun kaikilla on samat taloudelliset perusvapaudet.

Adam Smith (1723-1790) oli skotlantilainen taloustieteilijä ja moraalifilosofi, yksi valistuksen ajan merkittävimpiä ajattelijoita jonka teoriat ovat yhä ajankohtaisia. Nykyaikaisen kansantaloustieteen isäksi sanottu Adam Smith piti itse itseään moraalifilosofina, mutta hänen jälkeensä tulevat sukupolvet ovat antaneet suurimman painon hänen kansantaloustieteen teorialleen, joka vaikuttaa edelleen ajatteluumme valtion roolista yhteiskunnassa ja taloudessa. "


kuvan kirja  * Huom! KOLMEN KIRJAKOHTEEN OSTAJALLE ILMAINEN POSTITUS!

WSOY 2015, SID/KOVAKANTINEN, 1.p., 977+s., kansipaperit

KUNTO:  LUETTU, HYVÄ K3 * KÄYTÖNJÄLKEÄ/KULUMAA


Huom!
POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN  (6,00 EURO). RAHAT TILILLE, KIRJA(T) POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME!
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.2.2024 18:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.