Kuvaus

Tuotteen ADATA HD710 Pro external hard drive 1000 GB Black Blue kuvaus


ADATA HD710 Pro ulkoinen kovalevy 1000 GB Musta Sininen

Tervehdi kestävyyttä ja suorituskykyä! ADATA HD710 Pro ulkoinen kovalevy on täydellinen kumppani, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan tallennusvaihtoehdon kaikille tiedostoillesi. Olipa kyseessä valokuvat, videot tai tärkeät asiakirjat, tämä kovalevy pitää tiedostosi turvassa missä tahansa seikkailussa.

Kestävä suojaus

Tämä HD710 Pro -kannella varustettu ulkoinen kovalevy on suunniteltu kestämään. Se täyttää IP68-standardin, mikä tarkoittaa, että se on pöly- ja vesitiivis. Voit siis huoletta ottaa sen mukaasi ulos sateeseen tai karuille seikkailuille. Lisäksi kova muovi- ja kumirakenne suojaa kovalevyä iskuilta, pudotuksilta ja tärinältä.

Nopea tiedonsiirto

HD710 Pro hyödyntää USB 3.1 Gen 1 -liitäntää, joka tarjoaa nopean tiedonsiirron ja korkean suorituskyvyn. Voit siirtää tiedostot kovalevyltä tietokoneeseen tai päinvastoin nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi kovalevy tukee UASP-tilaa, mikä mahdollistaa entistä nopeammat tiedonsiirtonopeudet, jopa 70% nopeammin kuin perinteiset USB 3.0 -ratkaisut.

Laajennettu tallennustila

Tämä ADATA ulkoinen kovalevy tarjoaa jopa 1000 GB tallennustilaa, joten sinun ei tarvitse enää huolehtia tilan loppumisesta. Tallenna suuri määrä tiedostoja, kuvia, videoita ja paljon muuta yhdelle laitteelle. Voit pitää kaikki tärkeät tiedostosi mukanasi missä tahansa ja mil

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 23 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.