Kuvaus

Tuotteen Addison 300015 kannettavan tietokoneen salkku 39,6 cm (15,6 ) Salkku Musta kuvaus


Addison 300015 kannettavan tietokoneen salkku 39,6 cm (15,6") Salkku Musta

Tarvitsetko tyylikästä ja käytännöllistä salkkua kannettavalle tietokoneellesi? Addison 300015 kannettavan tietokoneen salkku on täydellinen valinta sinulle! Tämä musta salkku on suunniteltu erityisesti 39,6 cm (15,6") kannettaville tietokoneille, tarjoten suojaa ja kätevän tavan kuljettaa laitettasi.

Miksi valita Addison 300015 kannettavan tietokoneen salkku?

  • Suojaa laitettasi: Salkku suojaa kannettavaa tietokonetta naarmuilta, iskuilta ja pölyltä. Voit olla huoleti tietokoneesi turvallisuudesta matkoilla tai työmatkoilla.
  • Tilava ja käytännöllinen: Salkussa on erilliset taskut ja osastot eri tarvikkeille, kuten latureille, hiirille ja muille lisälaitteille. Voit pitää tavarasi järjestyksessä ja helposti saatavilla.
  • Kestävä rakenne: Salkku on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kulutusta ja säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä pitkään. Voit luottaa salkun kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen.
  • Mukava kantaa: Salkussa on mukavasti pehmustetut kantokahvat ja irrotettava olkahihna, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan tavan kantaa salkkua. Ei enää epämukavia tai painavia kuljetusratkaisuja.

Tee elämästäsi helpompaa ja tyylikkäämpää Addison 300015 kannettavan tietokoneen salkulla. Tilaa omasi tänään ja nauti laitteesi turvallisesta ja tyylikkäästä säilytyksestä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 11 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.