Kuvaus

Tuotteen Addison 310015 notebook case 39.6 cm (15.6 ) Messenger case Black kuvaus


Addison 310015 kannettavan tietokoneen laukku 39,6 cm (15,6 tuumaa) messenger-laukku, musta

Tämä Addison 310015 kannettavan tietokoneen laukku on täydellinen valinta tietokoneesi turvalliseen kuljettamiseen. Laukku on suunniteltu erityisesti 39,6 cm (15,6 tuumaa) kokoisille kannettaville tietokoneille ja tarjoaa erinomaisen suojan iskuilta ja naarmuilta.

Messenger-laukun tyylikäs musta ulkoasu tekee siitä sopivan niin työmatkoille kuin vapaa-ajan käyttöönkin. Laukussa on käytännöllinen vetoketjullinen etutasku, jossa voit säilyttää tarvikkeita, kuten hiirtä, latureita ja muistikortteja. Lisäksi laukussa on erillinen pehmustettu osasto, johon voit asettaa kannettavan tietokoneesi turvallisesti.

Tämän laukun ergonominen messenger-malli tarjoaa mukavan ja käytännöllisen tavan kuljettaa kannettavaa tietokonetta. Olkahihna on säädettävä ja miellyttävä käyttää, joten voit kantaa laukkua helposti ja vaivattomasti.

Olitpa sitten matkalla työpaikalle, koululle tai vain kahvilaan, Addison 310015 kannettavan tietokoneen laukku pitää laitteesi suojassa ja tyylikkäänä. Hanki omasi tänään ja nauti huoleton kuljetus kokemuksesi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 6 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.