Kuvaus

Adeline McElfresh: SISAR LENTOEMÄNTÄNÄ. Suomennos M. Ahlgren. 1977 Viihdekirjat, Lääkäriromaani 89. 142-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Sisar lentoemäntänä (1977; Wings for Nurse Bennet 1960) –teoksessa sairaanhoitaja Sarah Bennettillä on tilapäinen lyhytaikainen työ Alaskassa lentoemäntänä voidakseen tänä aikana selvittää tunteensa tavoiteltua tohtori Porteria kohtaan. Hänen ensimmäisellä lennollaan kone kaapataan ja kaikki matkustajat jätetään keskelle Alaskan erämaita, niiden joukossa raskaana oleva nainen ja mies, jolla on umpisuolitulehdus. Sarah joutuu kovalle koetukselle. Ja hänen tunteensa tohtori Porteria kohtaan rupeavat horjumaan, etenkin sen jälkeen kun hän oli tehnyt tuttavuutta lentokoneen toisen ohjaajan kanssa.

Adeline McElfresh (1918 - 2015) oli yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja. Hän on käyttänyt myös kirjailijanimiä Jennifer Blair, John Cleveland, Jane Scott ja Elizabeth Wesley. Kaunokirjallisuuden kirjoittamisen lisäksi hän työskenteli myös toimittajana useissa sanomalehdissä. Hän julkaisi runsaasti teoksia, eniten lastenkirjoja ja romantiikkaa, erittyisesti lääkäri- ja sairaanhoitajaromaaneja. Suomeksi ovat ilmestyneet Lentävä sairaanhoitaja (1977), Sisar lentoemäntänä (1977) ja Unelma kuin villihevonen (1989).

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 3 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 20 vrk 3 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.