Kuvaus

Tuotteen Adler AD 4202 Stand mixer White 300 W kuvaus


Adler AD 4202 Seisontasekoitin Valkoinen 300 W

Tarvitsetko tehokkaan ja monipuolisen sekoittimen keittiöösi? Adler AD 4202 seisontasekoitin on täydellinen valinta. Tämä sekoitin tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia ruoanlaittoon ja leivontaan. Sen tyylikäs valkoinen ulkoasu sopii täydellisesti mihin tahansa keittiöön.

Tehokas moottori

AD 4202 seisontasekoittimen 300 W moottori tekee työskentelystäsi nopeaa ja tehokasta. Voit sekoittaa, vaivata ja vatkata taikinoita ja muita aineksia helposti ja vaivattomasti. Moottori pyörii tasaisesti ja varmistaa, että saat aina tasaisen seoksen jokaiseen ruokalajiisi.

Useita nopeusasetuksia

Tämä sekoitin tarjoaa useita nopeusasetuksia, joten voit säätää sekoituksen nopeutta haluamallasi tavalla. Voit valita hitaan nopeuden tarkempaa sekoittamista varten tai nopeamman nopeuden, kun tarvitset nopeaa sekoitusta. Näin voit aina saavuttaa halutun sekoitustuloksen.

Säädettävä kulho

AD 4202 seisontasekoitin sisältää säädettävän kulhon, joka helpottaa sekoittamista entisestään. Voit asettaa kulhon haluamaasi korkeuteen, joten sinun ei tarvitse kumartua tai pitää kulhoa käsissäsi sekoituksen aikana. Tämä tekee ruoanlaitosta ja leivonnasta vieläkin nautittavampaa ja vaivattomampaa.

Helppo puhdistaa

Sekoittimen osat, kuten kulho ja sekoitustikut, ovat helppoja irrottaa ja puhdistaa. Voit joko pestä ne käsin tai laittaa ne astianpesukoneeseen. T

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 3 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

38,90 € Sulkeutuu 65 vrk 3 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.