Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyväkuntoinen ( K3 ) ylivetokansi Hitlerin kuolemasta KGB:n  arkistojen valossa
Kuvitettu

Aikansa myyntipuheita :
"
Hitlerin kuolema on yksi toisen maailmansodan mystifioiduimpia salaisuuksia - natsijohtajan kuolemaa koskeneet huhupuheet ja hänen jahtaamisekseen toimeenpannut operaatiot ovat olleet vertaansa vailla. Yleisesti tunnustettu käsitys, jonka mukaan Hitler surmasi itsensä liittoutuneiden saarron jälkeen, saa tämän kirjan myötä uusia, hämmästyttäviä ulottuvuuksia.

Hitlerin viimeinen taistelu -kirja tarjoaa tarkkaa tietoa ennennäkemättömien, KGB:n arkistoihin pohjautuvien dokumenttien avulla ja valottaa myös Hitlerin ja hänen sisäpiirinsä viimeisiä hetkiä uuden ja yksityiskohtaisen todistusaineiston pohjalta. Kirja sisältää myös havainnollistavaa tutkimustietoa Martin Bormannin täydellisistä päiväkirjoista sekä Reichstagin taisteluun osallistuneiden saksalaisten ja venäläisten todistuslausuntoja. Adolf Hitlerin viimeinen taistelu on kivunnut myyntilistojen kärjille niin Euroopassa kuin Japanissakin.

Kirjan ainutlaatuinen todistusaineisto ja kolmannen valtakunnan keskeisten henkilöiden todistuslausunnot kulminoituvat suurimman salaisuuden - Führerin kuoleman - paljastamiseen.Teos on yksityiskohtainen kuvaus kolmannen valtakunnan ja Hitlerin viimeisistä elinhetkistä: se panee vihdoinkin pisteen yhdelle toisen maailmansodan suurimmista mysteereistä. Adolf Hitlerin viimeinen taistelu - kevään menestyskirja saatavilla nyt myös Suomessa.
"
lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

55 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 8.11.2017 19:28

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.