Tuote on myyty käyttäjälle leena-mirja hintaan 11,90 €

Kuvaus

PYHÄT MERKIT - KUINKA VOIT KUULLA JA NÄHDÄ MAAILMANKAIKKEUDEN VIESTEJÄ JA USKOA NIIHIN?

Löydä avaimet maailmankaikkeuden viisauteen.

Jos olet ajatellut muuttaa elämääsi paremmaksi, tämä kirja itsessään voi jo olla sinulle Pyhä Merkki. Kirjailija Adrian Calabresen mukaan me voimme jokainen saada jumalallisia merkkejä, kun tarvitsemme vahvistusta sille, että olemme oikealla tiellä tai varoituksina siitä, että olemme menossa väärään suuntaan.

Meillä kaikilla on käytettävissämme suora yhteys Jumalaan. Voit kutsua millä nimellä tahansa tuota luovaa energiaa, joka on synnyttänyt "kaiken mitä on". Maailmankaikkeus on täynnä rakastavaa energiaa, joka haluaa auttaa sinua toteuttamaan toiveesi.

Henki lähettää meille kaikille jokaisena elämämme päivänä merkkejä, mutta me emme aina tiedosta niitä. Ja vaikka tietäisimmekin, että "joku" yrittää kertoa meille "jotain", meidän on tavallisesti äärimmäisen vaikeata saada selville, mikä tuo viesti on. Vielä turhauttavampaa on se, että emme ymmärrä, mitä meidän tulisi tehdä, kun merkki ilmestyy elämäämme.

Pyhät Merkit -kirjan yhdeksässä luvussa käsitellään kolmea tärkeätä avainta, joiden avulla voimme päästä yhteyteen Maailmankaikkeuden tiedon kanssa: Pyydä, Hyväksy ja Luota. Kirja on jaettu kolmeen osaan, joissa kussakin on helposti ymmärrettäviä harjoituksia, mietiskelyjä ja vahvistuslauseita, jotka on suunniteltu auttamaan sinua tunnistamaan ja tulkitsemaan saamiasi merkkejä.

Tähän kirjaan kätkeytyy voimaa, jonka avulla voit muuttaa elämääsi. Jos luet kaiken avoimin mielin ja teet sen jälkeen kirjassa esitetyt harjoitukset, alat saada viestejä Maailmankaikkeudelta. Se rohkaisee sinua kokeilemaan lisää ja ennen pitkää havaitset eläväsi elämää, joka on täynnä rauhaa, iloa ja tyydytystä.

Anna Hengen puhua sinulle. Tulet hämmästymään siitä ohjauksesta ja niistä siunauksista, joita saat. Astu sisään pyhien merkkien maailmaan!

ISBN: 9789525231618

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.3.2024 10:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.