Kuvaus

Boksi sisältää:

Kuningas Salomonin kaivokset

Yksi Patrick Swayzen viimeisistä rooleista oli legendaarinen seikkailija Alan Quatermain. Kirjailija H. Rider Haggardin luoma Quatermain on myös Indiana Jonesin esikuva. Mystinen aarrekartta vie Quatermainin ja tutkija Elisabeth maitlandin (Alison Doody: Indiana Jones ja viimeinen ristiretki) Afrikan pimeään sydämeen, venäläisten vakoilijoiden, verenhimoisten eläimien ja vihaisten alkuasukkaiden takaa-ajamiksi. Keskeltä vaaroja löytyy vihje huikean aarteen jäljille.

Luolakarhun klaani

Eurooppa 30 000 vuotta sitten. Cro-magnon-tyttö Ayla jää orvoksi maanjäristyksen jälkeen, mutta itseään Luolakarhun klaaniksi kutsuvat joukko neandertaleja adoptoi hänet. Ayla näyttää erilaiselta kuin muut, hänen kehoaan ei peitä karva. Ja kun häntä itkettää, vettä tulee hänen silmistään. Klaanissa häntä pidetään rumana ja tyhmänä, ja pahat klaanijohtajat käyttävät häntä hyväkseen. Mutta Aylan kehittyneemmät aivot antavat hänelle etulyöntiaseman ja mahdollisuuden antaa samalla mitalla takaisin.

Viimeinen temppeliritari

  • "Ehdokas: Paras Elokuva" – Saturn Award & Gemini Award

Tuhannen vuoden takainen salaisuus, ikuinen taistelu sen pitämiseksi. Vain yksi osaa tulkita koodin.

Perustuu Raymond Khouryn menestyskirjaan!

Historiallisen näyttelyn avajaisissa Metropolitan-museossa New Yorkissa tapahtuu jotain täysin odottamatonta! Neljä temppeliritaria ryntää sisään ja onnistuu varastamaan esineen, jonka sanotaan olevan avain ihmiskunnan suurimpiin salaisuuksiin. Yhdessä FBI-agentin kanssa arkeologi Tess Chaykin joutuu mukaan kilpajuoksuun poikki Manhattanin unohdettujen hautausmaiden, halki mantereiden, Lähi-idän syrjäisille vuoristoseuduille ja Vatikaanin pyhimpiin piilopaikkoihin.

Vuosituhannen myrsky puhaltaa meren yllä, missä odottamaton ratkaisu tuhatvuotiseen salaisuuteen viimein paljastuu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 8 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 34 vrk 8 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.