Kuvaus

Tuotteen AEG MBB1756SEM Built-in microwave 17 L 800 W Black Stainless steel kuvaus


AEG MBB1756SEM Sisäänrakennettava mikroaaltouuni 17 L 800 W Musta Ruostumaton teräs

Tämä AEG MBB1756SEM sisäänrakennettava mikroaaltouuni on täydellinen lisä keittiöösi. Sen tyylikäs musta ulkoasu ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu viimeistely tekevät siitä sekä käytännöllisen että tyylikkään.

Tehokas suorituskyky

Tämä mikroaaltouuni tarjoaa 800 W:n tehon, joka varmistaa nopean ja tasaisen ruoanvalmistuksen. Riippumatta siitä, onko kyseessä sulattaminen, lämmittäminen tai ruoanvalmistus, tämä tehokas mikroaaltouuni selviytyy tehtävästä.

Tilava sisätila

17 litran sisätila tarjoaa riittävästi tilaa ruoanlaittoon ja lämmittämiseen. Voit helposti lämmittää suurempia annoksia tai valmistaa herkullisen aterian yhdellä kerralla.

Kätevät toiminnot

Tämä mikroaaltouuni on varustettu monilla kätevillä toiminnoilla, kuten ajastimella, sulatustoiminnolla ja erilaisilla lämmitystasoilla. Voit helposti säätää ja hallita ruoanvalmistusta tarpeidesi mukaan.

Helppo käyttöliittymä

Tämä mikroaaltouuni on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Siinä on selkeästi merkityt painikkeet ja helppolukuinen näyttö, joka helpottaa valitsemaan oikeat toiminnot ja seuraamaan ruoanvalmistusprosessia.

Kestävä rakenne

Tämä AEG mikroaaltouuni on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja kestävän valinnan. Voit luottaa sii

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 15 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.