Kuvaus

Afrikkalainen naamio, puuta. Jotain afrikkalaista puulaatua, en tunne sikäläisiä laatuja.

Hienolta vaikuttaa. Hyvin viimeistelty. Taidokasta käsityötä.

Erittäin hyväkuntoinen mielestäni.

Korkeus noin 30,5 cm, leveys noin 8,5 cm.

Takapuolella ylhäällä on yksi pieni reikä, jonka tekijä on tehnyt ilmeisesti ripustusta varten. Esim. K-raudasta saa tietääkseni liimattavia ripustuslenkkejä, jos reikä ei riitä.

Kuvan muut esineet eivät tietenkään kuulu kauppaan.

Postikulut ostajalle.

Muutopakettina Matkahuollon kautta 6,85 euroa, jolloin saat seurantakoodin lähetyksellesi. Turvallisempi kuin Posti nykyään. Toki voin lähettää myös millä tavalla haluat ostajan laskuun. Taikka sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa ettei tuote ole kuitenkaan uusi, minkä hyväksyt huutaessasi, mutta kaikin puolin siisti ja edustava keräilykappale tämä minun mielestäni on. Olen yrittänyt listata tässä kaikki mahdolliset puutteet mahdollisimman täsmällisesti ja totuudenmukaisesti, mutta en minä tästä mitään mainittavaa löydä.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon kuvataidetta ja kauniita sisustukseen sopivia esineitä. Toinenkin afrikkalainen naamio!

Hakusanoja: Naamio, maski, naamari, Afrikka, afrikkalainen, alkuasukas, primitiivinen, käsityö, veistos, patsas, figuuri, käsityötä, taide, kansantaide, puu, puuta, puunaamio, heimo, heimotaide, Afrikan mantere, taidokas, teos, reliefi, orientalismi, afrikanismi, kulttuuriantropologia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 4 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 88 vrk 4 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.