Kuvaus

Myyn kokoelmastani pois kuvissa olevat afrikkalaisen tepeth-heimon egoluja ja turkana-heimon corogateja. Molemmat ovat siis sormiveitsiä. Corogat on koukkumalli, egolu on terämalli. Tepethit ovat sukua legendaarisena taistelijaheimona tunnetuille Masaille. Koukkumallit 1930-luvulta ja terämallit 1910-luvulta eli antiikista on kyse ja ikää noin 100 vuotta kaikilla. Materiaali on rauta.

Molempia malleja käytettiin pääasiassa taisteluissa, mutta "laihaa" koukkumallia eli corogatia käytettiin tarvittaessa myös hampaiden irti kiskomiseen. Taistelussa niillä pääasiassa pyrittiin koukkaamaan vastustajalta silmät irti. Molemmilla malleilla sai yhdellä silpaisulla vastustajan repäistyä pahaan kuntoon. Veitset hankittu Karamojong Tribal Art Museumista. Kuvissa veitset kummaltakin puolelta.

Hinta molemmilla malleilla 40€/ kpl. Kun ostat, ilmoita minulle pääkuvassa olevan numeroinnin mukaan mitkä nimenomaiset veitset haluat. Näin saat nimenomaan haluamasi mallit ja minä voin merkitä ilmoitukseen mitkä veitset ovat vielä vapaana. Nyt vapaana ovat kaikki veitset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 14 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

40 € Sulkeutuu 6 vrk 14 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.