Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kerrankin myynnissä vähän käytetyt, reilun kokoiset Aigle Start- ratsastussaappaat. Saappaat on siis suosittua kokoa 38 ja varren leveys on extraleveä XXLS. Näissä Aiglen laatusaappaissa on uudempi "paremmin hengittävä" vuorikangas.


Saappaita on käytetty siis jonkinverran, joten aivan pieniä naarmuja  löytyy. Saappaat on kyllä täysin ehjät ja päällisinpuolin siistit, kiiltääkin vielä mukavasti. Edellinen omistaja on kirjoittanut nimensä varsien suille, mutta siitä ei saa kyllä mitään selvää (m.c) :)


Näillä saappailla kehtaa ratsastella kisoissakin ja täydellisen vedenpitävyyden ansioista nämä sopii kuraisiin tarhoihin ja tallipihoille erinomaisesti, kevään kurakeleistä puhumattakaan. Ratsastussaappaat on muotijalkineet, eli ei muuta kun saapastelemaan tyylikkäästi Kaupungille ja tietysti tallille sadepäivänä, kuivin jaloin :-) Aiglen saappaiden valmistuksessa ei ole vahingoitettu yhtään eläintä toisin kuin nahkasaappaiden. Nämä on siis oikeastaan vegaaniset saappaat! Aiglet kestää äidiltä tyttärelle tai isältä pojalle :)


Postikulut ostajalle tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 10:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.