Kuvaus

Erittäin siistikuntoinen Aika Tiden Time -julkaisu. 

Vuosina 1996-2001 kaupunginmuseon päärakennuksessa Sofiankatu 4:ssä olleen näyttelyn julkaisu on tiivis, monipuolinen ja komeasti kuvitettu esitys Helsingin historiasta.

Julkaisuvuosi 1996, pehmeäkantinen, 63 s., näyttelykatalogi

Käsikirjoitus: Helsingin kaupunginmuseo 

 

Ostaja maksaa postimaksut Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.. Lähetän Helposti kirjeenä C4. (esim. 1.4.22 hinta oli 4,10 eur)

Hakusanoja: Helsinki historia Helsingin kaupunki


Kirjan esittely, kirjoittanut Leena Arkio-Laine museonjohtaja 12.3.1996:

Aika -trilogia Helsingistä on jatkoa Muistin aloittamaan näyttelyiden sarjaan. Näyttely on välähdyksiä Helsingin ja sen asukkaiden elämästä muuttuvassa maailmassa. Helsinki on aina vetänyt ihmisiä puoleensa, mutta täältä on myös lähdetty pois -vapaaehtoisesti tai pakon sanelemana. Nykyisistä helsinkiläisistä yli puolet on muualta muuttaneita. Syyt liikkeelle lähtöön ovat vuosisatoja pysyneet samoina. Aika -näyttely kertoo, kuinka helsinkiläiset yhdessä rakensivat pienestä maalaiskylästä suurkaupungin, valtakunnan keskuksen. Se kertoo, kuinka kaupunkilaiset tekivät työtä, aluksi luonnon kiertokulun, sitten kellon ja kellokortin sääteleminä. Se kertoo myös vapaa-ajasta, jotak kaupunkilaisille jää yhä enemmän ja enemmän.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 9 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 77 vrk 9 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.