Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kerran luettu, siistikuntoinen, kovakantinen: 

AIKALISÄ - Urheilun elämä ja totuus (Mikael Lindfelt - Kaj Kunnas) -kirja (Fontana 2004)

Hanna-Maria Seppälä, Henrik Dettmann, Mikael Forssell, Piia Pantsu, Teemu Selänne, Marcus Grönholm, Sami Hyypiä, Valentin Kononen, Mikaela Ingberg, Torsten Smedslund, Sari Essayah, Hjallis Harkimo, Jarkko Nieminen, Alpo Suhonen, Kalle Palander, Jani Sievinen, Heli Koivula - Kruger, Mika Myllylä, Saku Koivu, Janne Holmen, Pia Sundstedt. 

Miksi huippu-urheilijoiden tulokset ja uudet ennätykset ovat niin kiinnostavia? Tietenkin siksi, että ennätykset tekevät ihmiset, sellaiset kuin me itse. 

Katsojien nälkä nähdä upeita suorituksia voi kuitenkin ajaa vaatimukset suorastaan epäinhimillisyyden partaalle. Huippu-urheilijoiden inhimillisyys unohtuu. Yhtäkkiä puhutaan vain harjoittelutekniikoista, analysoidaan epäonnistumisia ja menestystä. 

Millaiselta näyttää urheilijoiden elämännäkemys ja ihmisnäkemys tässä ahtaassa tilassa? Mihin he uskovat, mitä he toivovat, minkä vuoksi he elävät?

Tässä ainutlaatuisessa haastattelukirjassa 21 suomalaista huippu-urheilijaa, valmentajaa ja urheiluhahmoa kertoo, miten he suhtautuvat itseensä julkisuuden henkilöinä ja millaisia arvoja he elämässä kunnioittavat. 

Hakusanoja: urheilu, sport, liikunta, lätkä, kiekko, ralli, Leijonat, NHL

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 20:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.