Kuvaus


Kirjakaupan mainos :
"
Hulluuden houkutus on Timo Airaksisen onnellisuustrilogian traaginen päätösosa. On käynyt selväksi, että ihmiset ovat onnettomia ja pelkkä onnellisuuden tavoittelu on lähes mahdotonta. Mitä jää siis jäljelle? Hulluus, Airaksinen vastaa, kaiken onnen tavoittelun looginen päätepiste on hulluus. Hulluudella ei tässä kuitenkaan tarkoiteta mielisairautta, joka kuuluu lääketieteen piiriin ja parannetaan pillereillä. Hulluus on jotakin aivan muuta. Se on elämän painon ja keveyden tunnistamista, luopumista siitä mikä on tavallista, normaalia ja hyvää, vetäytymistä kaiken tuon toiselle puolelle, sinne missä ihminen saa vielä viimeisen kerran olla vapaa. Hulluus houkuttaa ja herättää meissä kateutta, koska hullut ovat onnellisia, tai siltä se ainakin näyttää. Timo Airaksisen onnellisuustrilogian edelliset teokset ovat Onnellisuuden opas (2006) ja Elämänhallinnan haaste (2007).
"
Tekijästä :
http://www.aamulehti.fi/teema/syntymapaivat/20394.shtml
"
- Ihminen on biologinen olento. Valta ja viriiliys liittyvät tiukasti yhteen. Olemme kuin koiralauma, jota yksi johtaa ja muut tyytyvät nuuhkimaan toistensa takapuolia, Airaksinen kuvailee.
Professori sanoo poliitikkojen tekevän kulissien takana raakaa duunia. Politiikkaa ei tosin arvosteta, vaikka sen varassa eletäänkin. Demokratiaa parempaa vaihtoehtoa ei ole olemassa.
- Vai pitäisikö tässä huutaa diktaattori? On kummallista, että instituutiona poliisi on luotetuin, ja parlamentti vähiten uskottava. Silti jälkimmäisen pitäisi säätää lait edelliselle, Airaksinen puistelee päätään.
"
Voittajalle postituskulut;raha tililleni ja kirjapaketti postiin!

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Fennica-tiedot alla :
Tekijä(t): Airaksinen, Timo, (2).
Nimeke: Hulluuden houkutus / Timo Airaksinen.
Julkaistu: Helsinki : Johnny Kniga, 2008 WS Bookwell)
Ulkoasu: 205 s. ; 21 cm.
Huomautus: Irtopäällys
Aineisto: kirja
Kieli: fin
ISBN: 978-951-0-34284-8 (sid.)
Asiasana: onnellisuus (ysa)
onni (ysa)
elämäntaito (ysa)
elämänhallinta (ysa)
hyvä elämä (ysa)
vapaus (ysa)
UDK-luokitus: 17
Muita luokituksia: 17.3 (ykl)

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 19 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 94 vrk 19 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.