Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Äiti Teresa: MINUN ON JANO. Suomentaneet Anna Maija ja Taisto Nieminen. 1980 Kirjapaja. 83-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, ehjä ja siisti, sivulla 81 yksi lause alleviivattu, ei muita merkintöjä.

 Minun on jano (1976; A Gift for God) -kirja on koottu äiti Teresan lausumista, rukouksista, tutkisteluista, kirjeistä ja puheista. Kirja sisältää luvut Rakkaus alkaa kotona, Usko, Kärsimys, Kristuksen seuraaminen, Kristuksen rakkauden kantajat, Neitsyt Maria, Rikkaus, Myötätunnon maantiedettä, Jumalan tahdon alttiina orjina, Rukoile sydämestäsi ja Ilo.  Kirjan alkuluvussa, joka on otsikoitu Taivaassa ei ole slummeja, kirjan koonnut Malcolm Muggeridge kuvaa äiti Teresaa mm. "äiti Teresa on tavallisesti säästeliäs sanoissaan - niin kuin hän on lähes kaikessa muussakin paitsi rakkaudessa ja Jumalan palvelemisessa - mutta silloin kun hän käyttää sanoja, suullisesti tai kirjallisesti, ne tulevat aina sydämestä ja ne on helppo tuntea hänen lausumikseen."

 

2. Äiti Teresa: RAKKAUS NÄKYY. Äiti Teresan ajatuksia ja kirjoituksia koonneet Georges Corrée ja Jean Barbier. Ranskankielestä kääntänyt Taisto Nieminen. 1983 Kirjapaja. 170-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Rakkaus näkyy (1983; Tu m'apportes l'amour 1975) -kirja on kokoelma äiti Teresan lausumista, kirjeistä ja ohjeista. Kirjan luvut on otsikoitu: Jumala, Lähimmäinen, Äiti Teresa puhuu sisarilleen ja Köyhien kanssa, köyhien tavalla.  Kirjan Alkusanat-luvussa tekijät kirjoittavat mm. Olemme valinneet tähän kirjaan hänen lausumiaan, joita tarkkaavaiset kuulijat ovat panneet muistiin, tekstejä, jotka ovat peräisin hänen kirjeistään tai ohjeista, jotka hän on antanut avustajajärjestöilleen, sekä otteita rakkaudenlähettisisarien ja -veljien yhteisösäännöistä. Tällä tavoin olemme halunneet päästää kuuluviin hänen yksinkertaisen ja voimakkaan kielensä, joka käy suoraan olennaisiin asioihin ja avaa meille koko kauneudessaan elämän, joka on omistettu kurjuuden ja kärsimyksen sietämättömälle todellisuudelle. Teksteihin on jouduttu selvyyden vuoksi soveltamaan ryhmittelyä, joka on tavallaan mielivaltainen, mutta jonka avulla tulee näkyviin eri näkökulmista se, mikä on Äiti Teresan elämässä jakautumaton kokonaisuus. Lukijan asia on löytää niistä syvä ykseys, kahden suuren käskyn ykseys. Ensimmäinen näistä käskyistä on: Rakasta Jumalaa" ja toinen, sen veroinen: Rakasta lähimmäistäsi".

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 18 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 99 vrk 18 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.