Kuvaus

Atena 2011 Pokkari

7. tarkistettu painos

Uusi kpl.

Mystinen itä? Pelottava naapuri? Pyntätyt naiset? Sirppi ja vasara? Antelias vieraanvaraisuus? Korruptio ja kovaotteisuus? Vodka? Nouseva talousmahti? Kulttuuri ja sivistys?

Monen suomalaisen mielestä Venäjästä ja venäläisistä ei oikein ota tolkkua. Silti yhä useampi kohtaa työssään tai vapaa-ajalla Venäjän sen monissa muodoissa: venäläisiä asuu Suomessa jo 25 000, venäläisturistien määrä on kasvanut kymmeniä prosentteja, samoin Suomen ja Venäjän välinen kauppa. Äiti-Venäjän aapinen ei ole historiankirja tai tapaopas, eikä listaus Suomen ja Venäjän eroista. Sen sijaan se kertoo, miksi erot ovat olemassa ja miten Venäjää voi ymmärtää. Kirja käsittelee myös vaikeita ja arkoja asioita kuten muukalaisvastaisuutta, itsekritiikin puutetta, lyhytnäköisyyttä – asioita, joita Suomessa on pidetty pitkään tabuina.

Venäläisten aakkosten mukaan etenevä Äiti-Venäjän aapinen ei mairittele venäläisiä, mutta ei heitä lokaakaan. Loistavasti kirjoitettu, omia kokemuksia ja tuoreinta, popularisoitua Venäjä-tutkimusta limittävä kirja auttaa ymmärtämään, mikä oikein on Venäjä.

Hakusanoja: Venäjä Neuvostoliitto tavat kulttuuri historia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 104 vrk 11 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 104 vrk 11 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.