Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Amerikkalainen Art Deco-tyylinen sormus, n. 20-30-lukua. Keskellä on 0.20 karaatin väritön ja puhdas timantti. Sivuilla pieniä 8-hiontaisia timantteja (joista yksi on korvattu jälkikäteen modernilla timantilla). Timanttien yhteispaino on n. 0.25-0.3 karaattia. Tässä todellinen löytö kohtuuhintaan! Laatu on taatusti parempi kuin uusissa ketjuliikkeiden sormuksissa.

Timantit ovat kristallinkirkkaat (VS) ja täysin valkoiset kaikissa valaistuksissa (GIA E-F / Top Wesselton). Istutus on ns. "illusion setting", jossa sormus on istutettu valkokultaiseen neliöön, mikä saa timantin näyttämään noin karaatin kiveltä. Runko-osa on keltakultaa. Siitä löytyy kullan pitoisuusleima 585 ja valmistajan leima "CRO". Sormuksen halkaisija on 18 mm ja paino n. 2 g.

Klassinen Art Deco-sormus, joka sopii vihkisormukseksi ja päivittäiseen käyttöön, koska profiili on melko matala, eikä siinä ole osia joihin voi tarttua mitään.

En ole myyjänä korualan ammattilainen, vaan 20 v. antiikkikoruja harrastanut keräilijä. Olen arvioittanut koruni Suomessa kultasepällä (Rubens, Helsinki). KATSO MYÖS MUUT ANTIIKKILÖYTÖNI! (sormus esiintyyy myös muissa kuvissani) Älä tarjoa, jos et aio lunastaa ostosta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

299 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.9.2019 12:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
31.8. klo 14:55
Kysymys poistettu.
25.8. klo 13:55
Kysymys poistettu.