Tuote on myyty käyttäjälle peteh72 hintaan 2 020 €

Kuvaus

Ikävä kyllä jouduimme häiriköinnin kohteeksi. Ylläpito ja tarvittaessa viranomaiset selvittävät asiaa. Kohde siis nyt myyntiin uudelleen! Mutta VAIN tunnistautuneille käyttäjille.

—-

Poikani Karting-harrastuksen myötä päädyin ostamaan takavuosina Kimi Räikkösen F1-sarjan menestyksestä saaman palkinnon. Vati on 500 mm halkaisijaltaan oleva, ja se myönnettiin Kimin 3. sijasta MM-sarjassa Ferrarilla, Suomessa, kauden päätteeksi.

Esine on aito. Mukana seuraa aitoustodistus, jonka Unicef Karting tapahtumassa ollut AKK Motorsportin silloinen toimitusjohtaja toimitti. Hän toimi asiassa Kimin lahjoituksen välittäjänä.

Selvää on, ettei ainutlaatuinen esine ole ilmainen. Sillä on nouseva arvonsa, ja vaikkapa jollekin yritykselle se voi olla jonkinlainen vetonaula suurella todennäköisyydellä. Tälle kannattaisi teettää lasinen boxi ständillä, että se pääsisi esille. Virheetön esine on maannut kaikki vuotensa vain suljetussa kaapissa. Formula 1 MM III 2008 kaiverruksineen tämä on hyvin näyttävä, eikä kännykällä nyt napatut kuvat anna oikeutta lainkaan.

Haluaisin nähdä tämän päätyvän asiaa ymmärtävän tahon omistukseen mieluiten Suomessa! Kauppahinta jossain eBay:ssa olisi todennäköisesti moninkertainen.

Todennäköisesti vastaavaa ei koskaan myyntiin enää ilmesty, eikä minunkaan tästä ole pakko luopua. Hyvin ristiriitaisin tuntein ratkaisuun päädyin.

Enkä lähetä. Käteismaksu.

https://www.iltalehti.fi/formulat/201807062201059350_fo.shtml
Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
2 020 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.7.2018 16:26
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
7.7. klo 17:05

Mikä taho kyseisen palkinnon on myöntänyt? Onko FIA ollut mukana palkinnon luovuttamisessa?

7.7. klo 17:18

Selviää lukemalla ja katsomalla kuvan aitoustodistuksesta. Myös linkin lehtijutusta. Kyseessä ei ole FIA:n palkinto (osakilpailusta). Kyseessä on AKK Motorsportin myöntämä palkinto Kimin kaudesta 2008 Ferrarilla, sijoittuessaan sarjassa MM III:ksi.