Kuvaus


Puhdas valkoinen kotka ajan patinalla
Erittäin näyttävä suuren koon ja kolmiulotteisuuden ansiosta. Alkuperäinen käytössä ollut yksilö, jossa öljymaalattu muottiin tehty valettu hartsi kotka - nousee alustastaan kolmella tapilla noin 2 cm pohjalevystä.

Ellei heraldiikasta kiinnostunut sen kummemmin, saa tämän helposti ruuvattua levystä - ja seinälle tasaisesti irti kyseisen kaksi senttimetriä - jossa elää jättäen varjon, sulautuen valkoista seinää kohti skandinaaviseen tyyliin. Harva muu esine saa aikaiseksi voimakkaamman vaikutelman. Erittäin vaikeasti löydettävää materiaalia, eikä koskaan suunnattu kaupalliseen tarkoitukseen (ns. "Ikean vastakohta", eli kaukana siitä).

Noin 1960-lukua. Erikoisuutena tummentumat alapuolelta (joita ei tulisi ylipuhdistaa pois, eivätkä ne se siitä poistu - ja parempi näin kun puhdistin jo toisessa kuvassa nähtävät pilkut pois vedellä), ovat vuosikymmenien saman kohdan (lattian suunnasta kattoon päin) ilmavirtauksen ansiota. Edelleen koskematon - vaikka paikkasin onnistuneesti alkavia säröjä taustapuolella pikaliimalla.

Korkeus 55 cm. Paino 2339 grammaa. Ehjä.


En ole paneutunut tähän sen kummemmin. Esim. puolalaisen läänin tai kaupungin vaakuna, jonka ansiosta kruunua ei esiinny. Erityispaketoinnin ansiosta huomioi toimituskulut.


Pyydän ystävällisesti huomioimaan ettei valokuviani saa käyttää ilman lupaa.

 

Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu varsinaisesta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.

Kaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan mielelläni sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana! C.v.S.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


199 €
Sulkeutuu 71 vrk 3 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

199 € Sulkeutuu 71 vrk 3 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.