Kuvaus


Aito laiva aiheisia kylttejä, yhteensä 5 kpl
Erikoinen viiden kyltin kokoelma tuli minulle yhdessä erässä, vanhan laivan kaiteen, sekä kahden luisen kalastus verkon korjaustyökalun kanssa (jotka nyt myynnissä/myyty erikseen). Hyvin helposti aidoksi tunnistettavia näyttävän ajan patinan ansiosta.

Uskoisin jokaisen olevan samasta aluksesta, vaikkakaan en tunne näitten historiaa. "Varaaohjaus" tukisi teoriaa, sillä varaohjauksia ei taida löytyä pienistä merenkulkuneuvoista - ja kaikki ovat sekä suomen että ruotsinkielisiä. Sanoisin että ovat peräisin armeijan laivasta.

Matruusikyltit  á 158 x 49 mm (2 H = viittaa kahden hengen hyttiin)
Varaohjauskyltti  91 x 25 mm

Harvemmin kaupan kotimaisilla kielillä! Sisustukseen erinomaista "meriantiikkia", vaikkakaan eivät vielä 100 vuotta vanhoja. Hyvin vaikeita korvata.

 

Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu varsinaisesta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.


Kaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan mielelläni sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana! Casimir von Schantz
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

65 €
Sulkeutuu 24 vrk 13 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

65 € Sulkeutuu 24 vrk 13 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.