Kuvaus

Keijo Tahkokallio: Ajattele myönteisesti: Aviamia muutokseen

  • WSOY, 12. painos, 1999; kovakantinen kirja, 204 sivua
  • hyväkuntoinen kirja
  • HINTA: 1 euro + toimituskulut 6 euroa seurattavana pakettina postilaatikkoon = 7 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Olemme tottuneet antamaan aivoillemme kielteisiä toimintaohjeita. Sanat ei, älä, en osaa, ei siitä kuitenkaan mitään tule, ovat esimerkkejä näistä. Kohdatessamme ongelmia ajattelemme vaistomaisesti kielteisesti.

Elämänläheisten esimerkkien avulla Tahkokallio osoittaa, kuinka myönteinen ajattelu auttaa meitä jaksamaan, ratkaisemaan ongelmia ja selviytymään pulmallisista vuorovaikutustilanteista. Mitään helppoja ratkaisuja ei tarjota, vaan välillä joudumme tarkistamaan käsityksiämme myöteisyydestä ja osin kääntämään ne ympäri - juuriaan myöten.

hakusanat: psykologia elämäntaito jaksaminen myönteinen ajattelu positiivinen ajattelu onglemanratkaisu mielekuvitus vuorovaikutus virheet uupumus eroon uupumuksesta keskittyminen rentoutuminen henkinen valmentautuminen näennäispositiivisuus kasvatus lapsuuden traumat perhe lapset onnellisuus huolehtiminen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 22 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 80 vrk 22 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.