Kuvaus

Päivi Lipponen (toim.): Akat aidan tekee, miehet käyvät mittamassa. Nainen työelämässä

  • Kirjapaja, 2006; pahvikannet, sidottu selkä, 256 sivua
  • Siisti käytetty kirja, melkein kuin uusi, mutta muutama hiirenkorva, siis viikattu kulma
  • HINTA: 4,90 euroa + toimituskulut 5,10 euroa kirjeenä Suomessa = 10 euroa (tai seurattavana pakettina postikulut 6 euroa = 10, 90) Suosittelen pakettia, varsinkin jos lähetyksen arvo on suurempi. En voi vastata postin hukkaamista kirjeistä.
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kohdetta, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Mitä nainen tarvitsee menestyäkseen työelämässä? Ollako hyvä jätkä vai mehiläiskuningatar? Tasa-arvo ja työelämä - eikös tämä ole jo selvitetty?

Eivätkö naiset halua edetä työelämässä? Pelkäävätkö he riskejä, epäonnistumista ja kritiikkiä ja mukautuvat siihen, etteivät pääse eteenpäin? Vasta ikä ja kokemus tuovat naiselle sukupuolineuraaliuden työelämässä?

Kirja pähtii paljon phuhuttua mutta tasa-arvon aikakautena usein ja ratkaistuksi luultua aihetta kiinnostavasti ja uusia merkityösiä etsien.

hakusanat: naiset työelämässä työssäkäyvä nainen nainen johtajana naisen työ ura naisen roolimallit yhteiskunta politiikka filosofia historia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 11 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 53 vrk 11 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.