Tuote on myyty käyttäjälle tuukka002 hintaan 8 €

Kuvaus

Hyväkuntoinen

Akaton Mies :
Viitaniemen maalaiskylässä on tilaa, lääniä, metsää ja paljon suuria suunnitelmia, mutta joka toisesta talosta puuttuu akka. Poikamiesisäntä Unto Puumalainen hakee emäntää tositarkoituksella. Hän laittaa ilmoituksen sanomalehden henkilökohtaista palstalle ja lisäksi emäntäehdokkaita haetaan maatalousnäyttelyn tietokoneella. Mutta kannattaako naista hakea niin kaukaa, kun kylän pankkiin on tullut hehkeä naisihminen - Kauppakorkean ja Sibelius-Akatemian käynyt Liisa! 

Akallinen Mies :
Unto ja Liisa Puumalainen ovat nyt naimisissa ja heillä on poika ja toinen lapsi tulossa. Elämä tilalla ja naapureiden kanssa sujuu omalla painollaan, mutta Viitaniemellä, kuten muuallakin, eletään maaseudun murroksessa ja kyläläisten on löydettävä uusia keinoja leipänsä eteen. Syyskylän Arttu ja Hillevi ryhtyvät markkinoimaan lomakeskusta johon he tarvitsevat Unton lainan takaajaksi. Miehet yrittävät pimittää vaimoiltaan suunnitelmansa ja raha-asiansa, mutta pikkukylässä salaisuudet kulkevat pian naapurin korviin. 
Akallinen mies on jatkoa elokuvalle Akaton mies ja sen näyttelijät ja roolit ovat valtaosin samoja. Elokuva on Edvin Laineen viimeinen ohjaustyö

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 16:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.