Kuvaus

Sisältää: Calamari Union, Pidä huivista kiinni Tatjana, 
Rikos ja rangaistus

Calamari Union 

Elokuva kertoo viidestätoista Frankista ja yhdestä Pekasta ja heidän matkastaan Kallion kaupunginosasta Eiraan. Kallio on käynyt siellä ikänsä eläneille ahtaaksi, ja heidän unelmissaan siintää jo isovanhempien tarinoissa esiintynyt myyttinen Eira jossa kadut ovat tasaisia ja puistot vehreitä. Matka unelmien Eiraan osoittautuu kuitenkin vaaralliseksi ja loppujen lopuksi Frankeista ainoastaan kaksi saavuttavat Eiran. Mutta he huomaavat tulleensa petetyiksi... tai sitten saapuneensa vain liian myöhään. 

Pidä huivista kiinni Tatjana 

Murheelliset suomalaiset Valto ja Reino lähtevät tien päälle etsimään kahvia ja vodkaa, joita ilman heidän elämänsä ei ole elämisen arvoista. Mutta heidän haaveensa keskeytyy kun paikalle saapuvat suulaat naiset venäläinen Klaudia ja eestiläinen Tatjana jotka ovat selvästi kiinnostuneita miehistä kielimuurista riippumatta. Mitkä ovat mahdollisuudet saada kontaktia miehiin jotka mielummin tuijottavat vodkapulloa kun puhuvat? 

Rikos ja rangaistus 

Sovitus Dostojevskin novellista päivitettynä tämän päivän Helsinkiin. Teurastamossa työskentelevä Rahikainen murhaa miehen rahasta ja joutuu elämään tekonsa seurausten kanssa... 
Aki Kaurismäen kunnianosoitus elokuvan kultaisille vuosille, jolloin yksi murha riitti yhteen rikoselokuvaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

45 €
tai
Sulkeutuu 113 vrk 17 h 58 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

45 € Sulkeutuu 113 vrk 17 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.