Kuvaus

Yhdysvalloissa oli 1920-luvulla voimassa "Mannin laki", jonka mukaan naisen kuljettaminen rajan yli "siveettömässä tarkoituksessa" oli kiellettyä. 

Niinpä Nick (Warren Beatty), joka odottaa innoissaan tilaisuutta muuttaa Kaliforniaan rakastettunsa Freddien (Stockard Channing) kanssa, päättää naittaa tämän ystävälleen Oscarille (Jack Nicholson), kunnes Nickin avioero astuu voimaan.

Oscar suostuu arvellessaan, että avioliitosta perijättären kanssa on tulevaisuudessa varmasti taloudellista hyötyä. Kukaan kolmesta ei kuitenkaan varautunut siihen, että yksinkertainen liiketoimi muuttuisi rakkauden ja himon myötä sekavaksi kolmiodraamaksi. 

Lopulta ainoa tapa, jolla Oscar ja Nick voivat hyötyä Freddien varoista tappamatta toisiaan, on tappaa hänet ja jakaa perintö kahtia. Ylittääkö heidän rahanhimonsa kuitenkaan himon Freddietä kohtaan?

Beatty, Nicholson ja Channing todistavat, että tangoon tarvitaan kolme tässä Mike Nicholsin herkullisessa farssissa.

Ohjaus: Mike Nichols

Pääosissa: Jack Nicholson, Warren Beatty, Stockard Channing, Ian Wolfe, Rose Mitchom, Brian Avery, Florence Stanley, Dub Taylor, Nira Barab, Christopher Guest, Scatman Crothers

Valmistusvuosi: 1974

Kesto: 1 h 24 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 19 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 48 vrk 19 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.