Tuote on myyty käyttäjälle Sieppis hintaan 18 €

Kuvaus

Koska en itse voi auttaa ja adoptoida kenguruita, koaloja tai muitakaan hädässä olevia eläimiä lajeihin katsomatta (vaikka kuinka haluaisinkin), päätin kokeilla tällä tavoin saada edes hieman kerrytettyä avustusta Australiassa toimiville pelastajille ja hädässä oleville eläimille.

Myydään siis eniten tarjonneelle itse maalaamani, pieni, uniikki kenguru-aiheinen akryylimaalaus kokoa 18x24. Maalaus on kehystämätön, maalauspohjalle maalattu. Ostaja kehystää itse haluamillaan kehyksillä, taikka erillistä korvausta vastaan saa myyjän valitsemilla kehyksillä kehystettynä.

Tuotto menee lyhentämättömänä Australiaan, vapaaehtoisille auttajille ja eläimille, ostajan valinnan mukaisen hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

Kaupan ehdot:
Kaupat hoituvat niin, että voittohuudon jättänyt saa itse valita hyväntekeväisyys kohteen, jonka kautta tuotto käytetään Australiassa riehuvien metsäpalojen parissa työskentelevien ja hätää kärsivien eläinten hyväksi (voin toki avustaa kohteen valinnassa).
Kun sekä voittohuudon tehnyt, että myyjä hyväksyvät valitun hyväntekeväisyyskohteen, voittohuudon jättänyt maksaa valitulle kohteelle huutosumman ja toimittaa myyjälle kuitin tai muun todisteen maksusta. Kuitin (tai muun todisteen) saatuani toimitan maalauksen voittohuudon jättäneelle, hänen ilmoittamaansa osoitteeseen. Huom. Toimitus myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Valitettavasti postista ja sen toiminnasta en ota vastuita. Pakkaan hyvin. Ei erillisiä toimituskuluja!

Myös nouto mahdollista, otathan tällöin kuitin maksusta mukaan ellet toimita etukäteen!

Ole ystävällinen; Älä huuda kohdetta, jos et hyväksy ehtoja.

Koska yhteistyössä ja yhteisössä on voimaa, katsotaan millainen potti saadaan näin kerättyä.
Ei peruutusmahdollisuutta jälkikäteen.

Pienikin apu on tärkeä.
Kiitos välittämisestä, välitetään yhdessä.
Jokainen huuto on tärkeä, sillä jokainen huuto auttaa kasvattamaan lahjoituksen lopullista summaa.
Ethän kuitenkaan huuda, mikäli et aio voittaessasi lunastaa lahjoitustasi sitä tarvitseville.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.1.2020 23:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.