Tuote on myyty käyttäjälle seppoo56t hintaan 9,50 €

Kuvaus

AKU ANKAN NÄKÖISPAINOS VUOSIKERRASTA 1963, OSA 1, sivuja 840, vuoden 26 ensimmäistä numeroa nidottuna yhteen, alussa johdantoluku, jonka on kirjoittanut vuonna 1963 syntynyt Mikko Vienonen, kirja on kovakantinen

Aku Ankan näköispainoksissa on nyt edetty vuoteen 1963, jolloin Suomen suosituimmassa kuvasarjalehdessä nähtiin paljon jatkoseikkailuja sekä erilainen hahmogalleria kuin Ankoissa nykyään. Opuksessa hyörivät tuttujen Ankkalinnalaisten lisäksi harvinaisemmat sankarit, kuten Pinokkio, Dumbo ja sirkuskarhu Ponu.

 Carl Barksin klassikoista vuonna 1963 ilmestyivät ensi kertaa suomeksi mm. Suuri smaragdikilpailu ja Rämeikön arvoitus. Paul Murryn pitkistä Mikki-jatkiksista nähtiin esimerkiksi Ananasvarkaat sekä Mikki Hiiri etsii viisasten kiveä. Näiden ohella uudessa näkkärissä on runsain mitoin muiden kultakauden mestarien viehättäviä tarinoita, joista mainittakoon vielä erikseen Hiawatha- ja Pepi-sarjat sekä Pikku Hukan nimikkoseikkailut.

Kirja on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti kirjan postiin, painavan kirjan posti- ja pakkauskulut Suomeen huutopakettina 6,60 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,7 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,2 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
9,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.7.2022 23:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.