Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu (= tätä ei enää saa lisää tilattua).

Alamaailma Trilogia (4DVD) uusi ja muoveissa.

Vain yksi harha-askel ja maksat lopun elämäsi…

Vanki

Vesa Levola (Max Ovaska) joutuu elämänsä rankimpaan peliin, jonka pääottelijat ovat alamaailman ehdoton "kingi", Reka Sundström (Martti Suosalo), ja komisario Juha Viitasalo (Mikko Kouki).

19-vuotias tietokonenörtti Vesa Levola joutuu uudenvuodenyönä katutappeluun. Vesan kimppuun hyökännyt mies kuolee ja Vesa aloittaa uuden elämän Sörkan vankilassa. Samalla osastolla istuu kakkuaan myös huumepomo "Reka" Sundström.

Reka pyörittää salakuljetusoperaatioita yhteistyössä Tukholman jugoslaavi-mafian ja Pietarin mafian kanssa, eikä vankila ole este. Kuin huomaamattaan Vesa vajoaa yhä syvemmälle alamaailmaan ja joutuu Sundströmin täydelliseen kiristysotteeseen.

______________________________________

Kyttä

Tukholman huumeyksikön suomalainen huumepoliisi Pekka Manninen (Antti Reini) solutetaan venäläiseen huumeliigaan. Pian mafia noteeraa Mannisen taidot ja hän ylenee venäläisen liigan pomon luottomieheksi.

Mannisen peiteoperaatio on vähällä kaatua, kun hän törmää mafian palkkaamaan ruotsin kontaktiin, Henkke Larsseniin (Dan Bejarano), joka tunnistaa Mannisen huumepoliisiksi. Manninen joutuu venymään äärimmäisiin keinoihin, jotta hänen poliisitaustansa ei paljastuisi venäläiselle liigalle.

______________________________________

Lakimies

Asianajaja Tomas Mattilan (Teijo Eloranta) elämässä soi blues. Hän on jo aikaa sitten sössinyt avioliittonsa ja perhe-elämänsä. Entisestä huippujuristista on tullut täysluuseri. Sitten eräänä päivänä Tomaksen toimistoon astelee salaperäinen nuori nainen, Nina Lehto (Linda Zilliacus), joka tekee hänelle houkuttelevan työtarjouksen.

Tomas uskoo, että vihdoinkin hänen onnensa on kääntynyt ja uransa saanut uuden startin. Mutta kauniin Ninan jälkeen asioimaan saapuukin vaarallinen mies Ruotsista. Tomas tajuaa olevansa pirullisessa pulassa, ja mikä pahinta, hän on vaarantanut myös tyttärensä. Nyt on pakko pysyä kuosissa ja tehdä suunnitelma.

______________________________________

Kesto: noin 10 h

Kuva: Anamorphic Widescreen 2.35:1

Ääni: Suomi - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi

Koteloiden kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

39,90 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 18 h 56 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,90 € Sulkeutuu 2 vrk 18 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.