Tuote on myyty käyttäjälle Jar563 hintaan 8,50 €

Kuvaus

ALAN PARSONS PROJECT on brittiläinen rockyhtye, jonka perustivat Alan Parsons ja Eric Woolfson. Ryhmässä on vakituiset jäsenet Stuart Elliot ja Ian Bairnson ja heidän lisäkseen vaihtuvia vokalisteja, kuten Colin Blunstone, Chris Rainbow ja Gary Brooker (Procol Harum). Ryhmä on hyvin tunnettu konseptialbumeistaan, joissa teemana on esimerkiksi Edgar Allan Poe, Antoni Gaudí ja Sigmund Freud.

Tässä on myynnissä v. 1979 ilmestynyt progressiivista rockia pääosin sisältävä EVE, joka on yksi yhtyeen suosituimpia. Levy nousi mm. Saksan albumilistan ykköseksi ja myi kultaa Yhdysvalloissa.

LP-levy on hyväkuntoinen. Levyssä on avautuvat kannet. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut huutopakettina 6,85 euroa. 1-4 LP-levyä kulkee samalla toimituskululla. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita:

3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

KAPPALELISTA:

All tracks written by Alan Parsons and Eric Woolfson

"Lucifer" (instrumental) – 5:06 "You Lie Down with Dogs" (lead vocal: Lenny Zakatek) – 3:47 "I'd Rather Be a Man" (lead vocal: David Paton) – 3:53 "You Won't Be There" (lead vocal: Dave Townsend) – 3:34 "Winding Me Up" (lead vocal: Chris Rainbow) – 4:04 "Damned If I Do" (lead vocal: Lenny Zakatek) – 4:48 "Don't Hold Back" (lead vocal: Clare Torry) – 3:37 "Secret Garden" (instrumental) – 4:41 "If I Could Change Your Mind" (lead vocal: Lesley Duncan) – 5:43

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
8,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.4.2024 12:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.