Kuvaus

Homoeroottinen trilleri /draama. Erinomaisen onnistunut monella eri tasolla mitattuna. Kevin Bacon ja Colin Firth ovat uskomattoman upeita! Mieleen ei tule monta vastaavaa leffaa.

Alaston totuus (Where the Truth Lies) on vuonna 2005 ensi-iltansa saanut Atom Egoyanin ohjaama kanadalainen draamaelokuva, joka perustuu Rupert Holmesin romaaniin. Elokuvassa lomittuvat tarinat 1950-luvun lopun koomikkoparista (Kevin Bacon ja Colin Firth) ja vuonna 1972 viidentoista vuoden takaista murhaa tutkivasta journalistista (Alison Lohman).

Lanny Morris (Kevin Bacon) ja Vince Collins (Colin Firth) ovat 50-luvun Amerikan suosituin koomikkopari ja uransa huipulla, kun heidän hotellihuoneestaan löytyy kuollut kaunotar. Kummallakin on vedenpitävä alibi, eikä kumpikaan joudu syytteeseen, mutta miesten maine on mennyttä. Samalla tuhoutuu myös menestyksekäs yhteinen ura ja kumpikin lähtee omille teilleen.

15 vuotta myöhemmin nuori toimittaja Karen O'Connor (Alison Lohman) päättää tehdä vanhasta tarinasta jymyjutun ja alkaa tonkia asiaa. Mutta mitä syvemmältä Karen kaivaa, sitä vaikeampi hänen on hyväksyä totuutta.

Elokuvan Alaston totuus on kirjoittanut ja ohjannut Atom Egoyan ja tuottanut Robert Lantos.

dvd alunperin vuokra-dvd (myynnistä ostettu), siihen nähden erinomainen kunto. Eli ihan peruskuntoinen dvd.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 16 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 90 vrk 16 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.