Tuote on myyty käyttäjälle Mikaei65 hintaan 12 €

Kuvaus

Albert Järvinen - Braindamage or Still Alive 24-bit digitally remastered 

Kuvankaltainen siisti ja naarmuton hienokuntoinen remasteroitu cd-levy. Katso kuvat!

Järvinen oli mukana Hurriganes-yhtyeen kahdella ensimmäisellä levyllä. Niistä toinen, 1975 ilmestynyt Roadrunner, oli suuri menestys niin musiikillisesti kuin myyntilukujen puolesta. Järvinen levytti 1974 ensimmäisen sooloalbuminsa Ride On. Kesän aikana 1975 hän ideoi yhdessä Pekka "Pave" Maijasen kanssa yhtyeen Royals, jonka tyylisuunta oli brittivaikutteinen funkahtava bluesrock. Royals julkaisi kolme albumia. Vähentynyt keikkatarjonta sai aikaan yhtyeen hajoamisen 1978, ja Järvinen liittyi vuoden ajaksi Dave Lindholmin yhtyeeseen Pen Lee.

Huhtikuussa 1979 Järvinen siirtyi noin kahden vuoden ja kahden levytyksen ajaksi takaisin Hurriganesiin, jonka jälkeen hän liittyi Sleepy Sleepers -yhtyeeseen. Pääosan 1980-luvusta Järvinen toimi kuitenkin talonmiehenä ja teki nahkaa työstäen käsitöitä pitäen satunnaisilla keikoilla yllä soittotaitoaan. Hänellä oli tuon vuosikymmenen mittaan omia yhtyeitä kuten Quips, Albert Järvinen Band ja Bronx.

Järvinen teki 1988 paluun positiivista huomiota herättäneellä soololevyllä Braindamage – Or Still Alive, jolla soittivat myös ulkomaiset bluestähdet Albert King ja William Clarke. Tätä ennen hän oli osallistunut epäonnistuneeseen Hurriganes-yhtyeen paluuyritykseen. Järvinen levytti vielä albumin verran Hurriganes-kappaleita Backsliders-yhtyeen kanssa Flashbacksliders-nimellä.

Kirjoittaja: Jaakko Riihimaa
Julkaistu 16.11.2022

Label:    Warner Music Finland – 5050467-2009-2-0
Format:    CD, Reissue, Remastered, Album
Country:    Finland
Released:    2004
Genre:    Rock
Style:    Blues Rock

Tiliyhteystietoni saat huuto.netin automaattiviestin mukana voittohuudon jälkeen. 3 euron postimaksulla saat pakettiisi kaksi cd:tä samalla kertaa. 3 cd:tä tai enemmän 5 euroa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.3.2024 8:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.