Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, Travelpro musta ’Mystery Expand-a-pack’ (Travelpro on erittäin laadukas ja kallis matkalaukkumerkki). Laukulla on useampia erilaisia käyttömahdollisuuksia – vyötärölaukusta tilavaan olkalaukkuun. Laukku on todellinen tilaihme ja erityisen kätevä matkustettaessa, koska pienimmässä muodossaan laukku vie vain vähän tilaa. Mukana seuraavat myös ohjeet laukun käyttöön – katso kuvasta miten se muuntuu kätevästi eri käyttötarkoituksiin! Laukun materiaali on mustaa, hyvin kulutusta kestävää nylonpintaista kangasta, sisävuori sekä sisäpuolen laajentuva osa ovat keltaista, niinikään nylonpintaista kangasta. Pienessä koossa ollessaan laukun molemmilla puolilla on vetoketjuin suljettavat osiot ja toisen osan ulkopuolella on vetoketjullinen ulkotasku, toisen osan päällä on erillinen vetoketjulla suljettava muuta laukkua hieman matalampi tasku, jossa on sisällä yksi meshverkkotasku sekä pari avointa taskua. Travelpron logolappu on kiinnitettynä laukun edustaan ja samoin vetoketjun vetimiin on kaiverrettuna Travelpron logot. Laukussa on irroitettava, klipsein kiinnittyvä musta olkahihna. Laukku on hankittu Jenkeistä ja sen alkuperäinen ovh. USD 69 (+alv eli 74 USD)

Tarkemmat mitat (mitattuna kuten laukku on kuvassa vasemmalla ylhäällä): laukun pituus on n. 22 cm, korkeus n. 19 cm ja syvyys on n. 7 cm suljettuna ollessa ja n. 45 cm pisimmilleen avattuna (kuten kuvassa vasemmalla alhaalla) – siis erittäin tilava laukku isoimmillaan ! Irroitettavan olkahihnan pituus on portaattomasti säädettävissä haluamaasi pituuteen. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Maksun voit hoitaa suomalaiselle pankkitililleni. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! Tsekkaa myös muut kohteeni, paljon uutta ja lähes uutta merkkitavaraa (käyn Jenkeissä säännöllisesti pari kertaa vuodessa ja UK:ssa vähintään kerran).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24,99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 17:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.