Kuvaus

100 % aidot Prada Sport malliston miesten mustat mokkanahkaiset kengät. Hyvännäköiset ja laadukkaat Pradan nahkakengät! Katso lisäkuvat kengistä tekstin jälkeen!

Kengissä on edessä nauhat ja niissä on reilut mustat kumipohjat. Kenkien sisäpohjissa on Pradan logot, lisäksi ulkopohjissa on Prada Sportille tyypilliseen tapaan Pradan logo punaisena logo’stripena’ johon on kirjoitettuna ’Prada’, katso kuvista alhaalta. Kenkien sisällä on irroitettavat sisäpohjat, joiden kääntöpuoleltakin löytyy Pradan logot (tällaista ei löydy feikeistä!). Kengät on myös sisältä vuorattu laadukkaalla mustalla nahalla. Kengät ovat laadukkaasti ´made in Italy´. Kenkien sisälle painettu mallinumero on 4E0871, tämä sama numero löytyy myös kenkien laatikosta, katso kuvista alhaalta. Kenkien koko on 10.5 (UK), joka vastaa eurooppalaisessa mitoituksessa kokoa 44. Kenkien sisäpohjan pituus on pisimmillään n. 31,5 cm. Kenkien mukana tulee niiden harmaa Prada Sportin ’dust bag’. Ostaja saa halutessaan kenkien mukana myös niiden alkuperäisen kenkälaatikon, katso kuvista alhaalta, luonnollisesti laatikon mukanaolo voi nostaa postituksen hintaa.

Kenkiä on käytetty erittäin vähän ja ne ovatkin edelleen erinomaisessa kunnossa, mokkanahan pinnassa näkyy kuitenkin hienoisia värieroja mokkanahan luonteen mukaisesti. Enimmät käytön jäljet näkyvät ulkopohjissa, tosin Pradan punainen logokin pohjissa on vailla kulumaa, katso kuvista alhaalta. Kengät on hankittu UK:stä, niiden alkuperäinen ovh. oli 340 GBP eli n. 390e. Hanki tästä nyt laadukkaat AIDOT Pradan nahkakengät superedulliseen hintaan.

Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 14 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

99 € Sulkeutuu 110 vrk 14 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.