Kuvaus

100 % aidot Bruno Magli naisten tyylikkäät nahkaiset korkeahko korkoiset avokkaat, joissa kenkien ulkosyrjä on ruskeaa sileää nahkaa ja sisäsyrjä on vaaleamman ruskeaa, pintakuvioitua nahkaa, jonka pinnassa on ikäänkuin pienen pieniä nyppyjä. Upeat kengät, jotka soveltuvat juhlavampaankin käyttöön! Katso lisäkuvat kengistä tekstin jälkeen!
 
Avokkaissa on hieman kapenevat, pyöristetyt kärjet ja siro muotoiltu korko. Kenkien sisäpohjissa on ´Bruno Magli´ logot ja ulkopohjissa on Maglin ´M´ logot. Sisältä kengät on vuorattu kullanhohtoisella nahalla. Hinnakkaimpien kenkien tapaan myös ulkopohjat ovat nahkaiset. Kengät ovat laadukkaasti ’made in Italy’. Joissakin kuvissa kenkien kanssa näkyvä Bruno Maglin ruskea ’dust bag’  ei kuulu mukaan kauppaan. Kenkien koko on amerikkalainen 7, joka vastaa eurooppalaisessa mitoituksessa kokoa 37.5, koska lestimerkintä on kuitenkin AA eli kapea lesti, niin sanoisin että kengät sopivat parhaiten kokoa 37 käyttävälle (oma kokoni on normaalisti juuri 37). Avokkaiden sisäpohjan pituus on pisimmillään n. 25 cm. Koron korkeus on n. 7,5 cm.

Kengät on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. oli 350 USD (+ alv eli 375 USD), olen käyttänyt kenkiä erittäin vähän ja ne ovatkin edelleen erinomaisessa kunnossa, enimmät käytön jäljet näkyvätkin nahkaisissa ulkopohjissa (nahkaisiin ulkopohjiin jäljet käytöstä kun tulevat jo ensimmäisestä käyttökerrasta!). Lisäksi nahkapinnassa on muutama hyvin pieni  tummentumajälki kenkien kärjissä ja vasemman kengän ulkosyrjässä lähellä pohjaa sekä joitakin käyttöryppyjä nahassa. Hanki nyt tästä laadukkaat AIDOT Maglin avokkaat  superedulliseen hintaan! 
 
Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 113 vrk 20 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 113 vrk 20 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.