Kuvaus

100 % aidot Ferragamo naisten näyttävät sandaalit ruskeasta ja luonnonvalkoisesta kankaasta, jossa on kuosiin kudottuna Ferragamon logokuvioita. Todella upeat kesäsandaalit! Katso lisäkuvat kengistä tekstin jälkeen!

Sandaalit on remmien alapuolelta sekä sisäpohjastaan vuorattu luonnonvalkoisella nahalla. Kenkien sisäpohjissa on ’Salvatore Ferragamo Boutique’ logot ja kengät ovat luonnollisesti laadukkaasti ’made in Italy’. Sandaalien ulkopohjat ovat korkkimaista kumia. Kenkien koko on amerikkalainen 7.5 2A, eli ovat kapeaa mitoitusta, amerikkalainen koko 7.5 vastaa yleensä eurooppalaista kokoa 38, mutta kapean mitoituksen johdosta kengät sopivat paremmin 37 tai 37.5 kokoiseen jalkaan. Koron korkeus on n. 4 cm ja kenkien sisäpohjan pituus (pisimmillään) on n. 24,8 cm. Sandaalit on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. oli 380 USD (+ alv eli n. 410 USD), olen käyttänyt sandaaleita hyvin vähän ja ne ovatkin edelleen erinomaisessa kunnossa, melkein uudenveroiset ja enimmät käytön jäljet näkyvätkin sisä- ja ulkopohjissa. Hanki tästä nyt kauniit ja laadukkaat AIDOT Ferragamon sandaalit superedulliseen hintaan!

Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 114 vrk 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 114 vrk 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.