Kuvaus

100 % aidot ja kuin uudet, Prada Sport malliston naisten mustat nahkaiset korko sandaalit (´mules´), joissa on tukevat mustat muotoillut kumipohjat, Pradalle tunnusomaisen malliset ja hyvän korkuiset korot. Kauniit ja laadukkaat Pradan nahkakengät! Katso lisäkuvat kengistä tekstin jälkeen!

Kengissä on edessä, jalkapöydän päällä joustokankainen osa, joka myös lisää kenkien käyttömukavuutta. Kenkien kantapään kumireunukseen on painettuna ´Prada´ logot, katso kuvista alhaalta. Kenkien sisä- ja  ulkopohjissa on Pradan logot, kengät ovat laadukkaasti ´made in Italy´, tästä on myös maininta sekä sisä- että ulkopohjissa. Kengät on myös sisältä vuorattu laadukkaalla mustalla nahalla. Kenkien koko on 36.5, mutta ne ovat mielestäni reilun kokoiset mitoitukseltaan ja sopivat myös 37 numeroiseen jalkaan, kenkien sisäpohjan pituus on pisimmillään n. 25,5 cm. Koron korkeus on miellyttävä n. 6 cm. Kenkien mukana tulee niiden harmaa Prada Sportin ’dust bag’.

Kengät on hankittu Jenkeistä, niiden alkuperäinen ovh. oli 350 USD (+ alv eli n. 375 USD). Olen käyttänyt kenkiä hyvin vähän ja ne ovatkin edelleen erinomaisessa, lähes uudenveroisessa kunnossa, nahkapinta on moitteeton ja käytön jäljet näkyvätkin vain sisä- ja ulkopohjissa. Hanki tästä nyt laadukkaat AIDOT Pradan nahkasandaalit superedulliseen hintaan.
 
Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 16 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 110 vrk 16 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.