Kuvaus

100 % aidot Ferragamo naisten kauniit  pistokkaat laadukasta mustaa nahkaa, korot ovat keskikorkeat. Kenkien edustassa on somisteena hopeanvärisestä metallista tehty Ferragamon logokuvio. Ihastuttavat ja laadukkaat Ferragamon pistokkaat, jotka ovat myös helposti tunnistettavissa Ferragamoiksi! Katso lisäkuvat kengistä tekstin jälkeen!
 
Kengissä on kapenevat kärjet ja kenkien edustassa on nahkanauha – ja logokuviokoristeet.  Kenkien sisä- ja ulkopohjissa on ’Salvatore Ferragamo’ logot ja kengät ovat luonnollisesti laadukkaasti ’made in Italy’. Pistokkaat ovat myös sisältä laadukkaalla mustalla nahalla vuoratut ja kuten usein hinnakkaammissa kengissä, niiden ulkopohjatkin ovat nahkaiset. Kenkien koko on amerikkalainen 7 (lestimitoitus 4A eli erittäin kapea), joka vastaa eurooppalaisessa mitoituksessa kokoa 37.5 (joskus myös 37), mutta kapean lestin vuoksi kenkien koko on ehkä lähempänä eurooppalaista kokoa 37. Siron mustan koron korkeus on n. 6 cm ja kenkien  sisäpohjan pituus on pisimmillään n. 26 cm (varpaiden ei ole tarkoitus ulottua ihan kärkeen asti).
 
Kengät on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. oli 450 USD (+ alv eli n. 480 USD), koska kengät on hankittu alennusmyynnistä, toisen kengän pohjaan on tehty kaksi reikää normaalihintaisen palautuksen estämiseksi. Olen käyttänyt kenkiä vain joitakin kertoja ja ne ovatkin edelleen erinomaisessa, lähes uudenveroisessa kunnossa, nahkapinnassa on ainoastaan joitain hyvin pieniä pintanaarmuja. Lisäksi käytön jäljet näkyvät luonnollisesti kenkien ulkopohjissa (nahkaisiin ulkopohjiin jäljet käytöstä kun tulevat jo ensimmäisestä käyttökerrasta!).  Hanki tästä nyt kauniit ja laadukkaat AIDOT Ferragamon pistokkaat superedulliseen hintaan!
 
Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 17 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 110 vrk 17 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.