Kuvaus

100 % aidot Ferragamo naisten tyylikkäät matalahkot avokkaat mustaa ja valkoista laadukasta nahkaa, somisteena mustassa nahassa on reikäkuviointia joka paljastaa alla olevan valkoisen nahan. Ajattoman tyylikkäät Ferragamon avokkaat! Katso lisäkuvat kengistä tekstin jälkeen!
 
Avokkaissa on kauniisti pyöristetyt, hieman kapenevat kärjet. Näyttävä kuviointi on tehty leikkaamalla mustaan nahkaan kuvioita, joista näkyy kuvioiden alla oleva valkoinen nahkakerros. Kenkien sisäpohjissa on ’Salvatore Ferragamo’ logot ja kengät ovat luonnollisesti laadukkaasti ’made in Italy’. Avokkaat ovat myös sisältä laadukkaalla vaalealla nahalla vuoratut ja kuten usein hinnakkaammissa kengissä, niiden ulkopohjatkin ovat nahkaiset, ulkopohjissa on kenkien kärkiin kiinnitettynä pienet laput estämään kärkien kulumista. Kenkien koko on amerikkalainen 8 (lestimitoitus AAA eli kapea), joka vastaa eurooppalaisessa mitoituksessa kokoa 38.5 (joskus myös 38), mutta kapean lestin vuoksi kenkien koko on ehkä lähempänä eurooppalaista kokoa 37.5-38. Matalahkon koron korkeus on n. 5 cm ja kenkien  sisäpohjan pituus on pisimmillään vajaa 25,5 cm.
 
Kengät on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. oli 470 USD (+ alv eli n. 505 USD), olen käyttänyt avokkaita jonkin verran, mutta ne ovat edelleen hyvässä kunnossa, valkoisessa nahassa näkyy jokunen kulumapaikka, pieniä naarmuja ja käytöstä tulleita ryppyjä, musta nahkapinta on edelleen erinomaisessa kunnossa. Lisäksi kenkien suuaukkoa kiertävässä mustassa nahassa olevista kuvioista näkyvään valkoiseen nahkaan on paikoin tullut tummentumaa, katso kuvista alhaalta, näitä tummentumia ei kuitenkaan käytössä helpolla edes huomaa. Lisäksi joitain käytön jälkiä näkyy kenkien sisä- ja luonnollisesti ulkopohjissa (nahkaisiin ulkopohjiin jäljet käytöstä kun tulevat jo ensimmäisestä käyttökerrasta!). Hanki tästä nyt tyylikkäät ja laadukkaat AIDOT Ferragamon avokkaat superedulliseen hintaan!
 
Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 15 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 110 vrk 15 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.