Kuvaus

100% aidot ja uudet Guess naisten upeat korkeakorkoiset sandaalit harmaanruskeaa antiikkikäsiteltyä nahkaa (nahassa on siis hienoisia värieroja). Näyttävät ja laadukkaat Guessin nahkakorkkarit! Katso lisäkuvat kengistä tekstin jälkeen!
 
Kengissä on sekä kärjet että kannat avoimet, kantapään taakse tulee remmi, jonka tiukkuus on säädettävissä. Kengissä on näyttävät korkkipohjat ja –korot. Sisä- ja ulkopohjissa on Guessin logot. Kenkien koko on amerikkalainen 7.5, joka vastaa eurooppalaisssa mitoituksessa kokoa 38 (joskus myös 37.5). Sirojen korkojen  korkeus on n. 11 cm. Kenkien sisäpohjan pituus on pisimmillään n. 25 cm. Hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. 109 USD (+ alv eli n. 117 USD). Hanki tästä nyt näyttävät AIDOT Guessin korkokengät  superedulliseen hintaan!
 
 Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 10 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 110 vrk 10 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.