Kuvaus

Merkki: Salvatore Ferragamo
Kunto: Uudet, laput kiinni
Hintaluokka: yli 300 USD (hankittu Jenkeistä)
Valmistusmaa: Italy
CE merkintä: kyllä
Merkinnät sangoissa: ’Salvatore Ferragamo Made in Italy CE’ ja ’1025 582/61 49 21 135’
Kuvaus mallista: Linssit ovat tummanharmaat ja pienehköt/keskikokoiset. Kehykset ja sangat ovat hopeanväristä metallia, sankojen korvien päälle tulevat osat ovat väritöntä läpikuultavaa muovia. Erikoisuutena näissä aurinkolaseissa on neljät erilliset, eri väriset muovikehykset jotka voidaan haluttaessa asentaa metallisten peruskehyksien päälle – metallivärin lisäksi saat siis neljä muuta värivaihtoehtoa – nämä ovat oikeat ’5 in 1’ aurinkolasit! Lisävärit ovat punainen, musta, vaaleansininen ja kirkkaansininen. Sangoissa on metalliin kaiverrettuna kahteen kertaan ’Salvatore Ferragamo’, lisäksi molempien linssien yläulkokulmiin on kaiverrettuna ’Salvatore Ferragamo’ ja myös sankojen kiinnityskohdissa kehyksiin on Ferragamon logokuviot. Aurinkolasit tulevat Ferragamon punaisessa upeassa erikoiskotelossa, joka on soikion muotoinen ja pitää sisällään säilytystilan erivärisille kehysvaihdokeille.
Linssien koko: linssin korkeus on 3,8 cm (korkeimmalta kohtaa) ja linssin pituus on 5,0 cm (pisimmältä kohtaa)
Kotelo: Ferragamon punainen kova kotelo

Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 14 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 110 vrk 14 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.