Kuvaus

100 % aidot ja uudet, laput kiinni, Charles Jourdan Paris naisten ihastuttavat korkeakorkoiset avokkaat kuviollista silkkikangasta, väreinään tummanvihreän, vihreän, sinisen, oranssin ja fuksianpunaisen eri sävyt. Näyttävät ja laadukkaat Charles Jourdanin korkkarit! Katso lisäkuvat kengistä tekstin jälkeen!

Kengissä on kapenevat kärjet. Sirot korkeat korot ovat tyylikkäästi muotoillut. Kenkien sisäpohjissa on Charles Jourdanin logot ja ulkopohjissa on Jourdanin logokuviot, kengät ovat laadukkaasti ´made in France´, katso kuvista alhaalta. Avokkaat on sisältä vuorattu laadukkaalla kullanvärisellä nahalla ja kuten usein hinnakkaammissa kengissä, niiden ulkopohjatkin ovat nahkaiset. Kenkien koko on amerikkalainen 8.5, joka vastaa eurooppalaisessa mitoituksessa kokoa 39 (joskus myös 38.5), kenkien sisäpohjan pituus on pisimmillään n. 26,5 cm. Sirojen korkojen korkeus on n. 10,5 cm.

Kengät on hankittu Jenkeistä, lapuista näkyy alkuperäinen ovh. 349 USD (+ alv eli n. 375 USD). Kengät on hankittu alennettuna, mistä syystä kenkien sisälle pohjaan varpaiden kohdalle (siis mahdollisimman näkymättömiin) on tehty merkit punaisella värillä, vain normaalihintaisen palautuksen estämiseksi. Hanki tästä nyt UUDET upeat ja laadukkaat AIDOT Charles Jourdanin korkokengät superedulliseen hintaan.
 
Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 19 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

59 € Sulkeutuu 108 vrk 19 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.