Kuvaus

100 % aito Theory (laadukas usalainen merkki) miesten harmaanvihreä lyhythihainen pusero kauluksilla. Katso lisäkuvat ja -tiedot puserosta tekstin jälkeen!
 
Puseron yläosa on popliinin tyyppistä kangasta ja muu osa on jerseyn tyyppistä, pehmeää ja erittäin joustavaa kangasta. Puserossa on kaulukset ja lyhyt vetoketju. Puseron sisällä on autenttisuuden varmistavat Theoryn laput. Materiaali on 88% nylonia ja 12% elasticia, pusero on laadukkaasti ´made in U.S.A´, koko on L, tarkista antamani mitat koon sopivuuden varmistamiseksi. Puseroa on käytetty vain jokusen kerrran ja se onkin edelleen erinomaisessa kunnossa. Pusero on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. 120 USD (+ alv eli n. 130 USD).
 
Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän puseron materiaali on joustavaa. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan), leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja leveys helmasta. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Maksun voit hoitaa suomalaiselle pankkitililleni. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! Tsekkaa myös muut kohteeni, paljon uutta ja lähes uutta merkkitavaraa (käyn Jenkeissä säännöllisesti pari kertaa vuodessa ja UK:ssa vähintään kerran).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16,99 €
Sulkeutuu 12 vrk 11 h 55 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16,99 € Sulkeutuu 12 vrk 11 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.