Kuvaus

100 % aito Armani Jeans miesten anorakin tyylinen takki tummanvihreää kangasta, tehosteet ovat vaalean beesin väriset. Takin vasempaan sivusaumaan on ommeltuna keltainen, Armanin logokuviolla varustettu ´Armani J.´ logolappu. Lisäksi takin helmaan, lähelle vetoketjua on kiinnitettynä Armanin muovinen vihreä logolappu, johon on kirjoitettuna ´AJ Armani jeans´. Näyttävä Armanin takki! Katso lisäkuvat takista tekstin jälkeen!
 
Takissa on edessä vetoketju ja lisäksi vetoketjun päälle tuleva lista suljetaan  painonapein, vetoketjun kannasta löytyy myös valmistaja Lampon logo (Lampo on italialainen valmistaja, eikä sen vetoketjuja esiinny feikeissä!), lisäksi vetoketjun kangasvetimeen on kiinnitettynä harmaa metalliniitti ´AJ´ logolla. Takin edustassa on kaksi velcrolla suljettavaa paikkataskua, taskujen reunoissa oleviin metalliniitteihin on myös kaiverrettuna ´AJ´ logot. Hihansuissa on tampit, jotka voi kiinnittää painonapein kahteen eri tiukkuuteen. Takin helmassa on kiristysnyöri.  Takin sisällä on kaikki autenttisuuden takaavat Armanin laput. Takki on vuoriton, se on laadukkaasti ’made in Italy’ ja materiaali on 50% puuvillaa ja 50% nylonia. Koko on italialainen 50, joka vastaa kokoa L. Takkia on käytetty erittäin vähän ja se onkin edelleen erinomaisessa kunnossa. Takki on hankittu Jenkeistä , alkuperäinen ovh. oli 790 USD (+ alv eli n. 845 USD), hinta vastaa euroissa n. 805 €.
 
Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän takin kangas ei  jousta. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja vaatteen kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan). Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

99,99 €
Sulkeutuu 28 vrk 2 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

99,99 € Sulkeutuu 28 vrk 2 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.