Kuvaus

100% aito Donna Karan New York miesten tumman oliivinvihreä lyhythihainen pusero kauluksilla. Katso lisäkuvat ja -tiedot puserosta tekstin jälkeen!
 
Puseron kankaassa on kuosiinkudottua vaakaraitaa. Puseron selkään kauluksen alle on kirjailtuna ´Donna Karan New York´ logo. Puseron materiaali on 100% puuvillaa, koko on L, tarkista antamani mitat koon sopivuuden varmistamiseksi. Puseroa on käytetty vain muutaman kerrran ja se onkin edelleen erinomaisessa kunnossa. Hankittu Jenkeistä.
 
Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän puseron materiaali on joustavaa. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan), leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja leveys helmasta. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Maksun voit hoitaa suomalaiselle pankkitililleni. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! Tsekkaa myös muut kohteeni, paljon uutta ja lähes uutta merkkitavaraa (käyn Jenkeissä säännöllisesti pari kertaa vuodessa ja UK:ssa vähintään kerran).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,99 €
Sulkeutuu 13 vrk 12 h 10 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,99 € Sulkeutuu 13 vrk 12 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.