Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

100 % aito Valentino Jeans miesten sininen kauluksellinen pitkähihainen neulepusero villasekoitetta. Katso lisäkuvat ja -tiedot puserosta tekstin jälkeen!
 
Puseron helmaan vasemmalle on ommeltuna tummansininen Valentinon ´V jeans´ logolappu. Puserossa on kaulukset ja lyhyt nappilista, kaikkiin nappeihin on myös kaiverrettuna ´Valentino jeans´ logot. Helmassa ja hihansuissa on resorineuletta. Puseron sisällä on autenttisuuden varmistavat Valentinon laput, sisälle on myös edelleen kiinnitettynä yksi varanappi. Materiaali on 80% villaa ja 20% polyamidia, koko on italialainen 48 ja M, tarkista antamani mitat koon sopivuuden varmistamiseksi. Puseroa on käytetty vain vähän ja se onkin edelleen erittäin hyvässä kunnossa, vain pientä nyppyyntymistä neuleen pinnassa (villan tapaan). Pusero on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. 350 USD (+ alv eli n. 375 USD).
 
Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän puseron materiaali on joustavaa. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan), leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja leveys helmasta. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Maksun voit hoitaa suomalaiselle pankkitililleni. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! Tsekkaa myös muut kohteeni, paljon uutta ja lähes uutta merkkitavaraa (käyn Jenkeissä säännöllisesti pari kertaa vuodessa ja UK:ssa vähintään kerran).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

44,99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2018 19:44

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.